Den sista färden?


Den sista färdenDen sista färden hette det inför resan. på själva resan hette det dessutom Kinder in dem Auto.

Jävla barnspärrSom de erfarna bilförare vi är vet vi vikten av personliga inställningar av bilen. Här monteras säkerhetsbälten bort.
 
 
 
 
 

DarkmanAtt parkera i bilen i Tyskland är inte som att göra det i Sverige. Här får man lov att ställa bilen var man vill, bara man vet var man ställde den. Här vet vi att vi ställde den i en korsning utanför puben där vi käkade när vi väl var framme. En annan sak som man dock inte bör göra är att fotografera på natten utan blixt.

Pax för tjockmattanGympasalar, tjockmattor och skitfulla holländare, det är verkligheten för varje idrottsman av rang. Iallafall i vår sport. Av någon anledning var målvakten den enda som inte delade "säng" med minst två andra kamrater.
 
 

Titta vad jag kanJag vet inte om jag varken vill eller behöver kommentera denna bild. Men alla som någon gång varit i kontakt med detta laget vet vem som befinner sig inuti kroppsstrumpan.

Har någon en extra handduk?Det är nästan så att man genom bilden känner omklädningsrummets odör. Hör alla uppmuntrande meningar av Pae. Och ser snyltandet av Piddas Sydkraft tejp. Detta är det som jag nog kommer sakna mest om det skulla vara så att detta är den sista färden, allt inför matchstart.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Värdefullt?Inte ofta man får skriva autografer, men när det sker blir det ett "Kodak-moment" av det. Vad som är noterbart är att mannen vars signatur aldrig är lik från gång till gång, har nu skrivit sitt namn i block-bokstäver... likaså hans bror. Kan undra om det är en släkt-grej.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi får ha med lite matchbilder också, det var ju trots allt det vi skulle där och göra. Fortsättningen och avslutningen på denna färd
kommer så fort bilderna är framkallade. Strax...............
 


 Fortsättningen på äventyret.>>>