Den sista färden?
Mr DeathmetalFör att slippa den djupa och insiktsfulla dialogen som lätt uppstår i bilen då man färdas längre sträckor, kan man hänge sig åt klassisk musik strömmandes ur sina hörlurar. Men som sagt man går miste om viktiga livsfrågor då.

Skitsnack i omklädningsrummet.Vi vet om att du fick ett skott där, vi vet att det gör sjukt ont, men vi tänker ändå inte se efter om det blev något synligt märke.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mer taktiksnack, man kan aldrig få för mycket.Dödsallvarlig taktikgenomgång under periodpausen, eller? Nja, vi hade nog taktiken klar från början och alla var fullt införstådda med den. Håll målen nere!

Målet som föregicks denna bilden var RIKTIGT JÄVLA SNYGGT!!! Synd det var motståndarna som gjorde det.Lite matchbilder från dag 2, ganska intetsägande men vi måste ju bevisa att vi spelade :)

Turneringens bästa målvakt.Avslutningsvis fick Patrik till slut bevis på sin storhet. Han blev utnämnd till turneringens bästa målvakt i konkurrens med bland annat Tyska och Holländska landslagets målvakter. Detta till trots att vi släppte in flest mål i turnineringen. Fast jag vet inte om det ännu mer visar på hur bra Patrik är eller hur fett vårt försvarsspel suger?
 

The End